Kotouttamisen osaamiskeskus Kuntamarkkinoilla – asiantuntijoiden tapaamisajat julkaistu

11.9.2017 14.46
Uutinen

Mikä muuttuu uudessa kotoutumislaissa? Kasvua kansainvälisistä osaajista? Miten pakolaisia vastaanottavia kuntia tuetaan? Mitä Kotona Suomessa -aluekoordinaattorit tekevät? Tule kotouttamisen osaamiskeskuksen osastolle Kuntamarkkinoille keskustelemaan maahanmuuttajien kotouttamiseen liittyvistä kysymyksistä ja tapaamaan TEM:n kotouttamisen asiantuntijoita.

Osastolla päivystävät keskiviikkona myös Kotona Suomessa -hankkeen aluekoordinaattorit. Torstaina opetus- ja kulttuuriministeriön asiantuntijat kertovat osastolla aikuisten luku- ja kirjoitustaidon koulutuksesta vuonna 2018, ja tavattavissa ovat työ- ja elinkeinoministeriön tukemien Koko kylä kotouttaa ja Käytännön tietoa, taitoa ja työtä maahanmuuttajille -hankkeiden asiantuntijat. Lisäksi osastolla pääsee tutustumaan kunnille ja kotouttamisen ammattilaisille tuotettuihin materiaaleihin.

Kuntamarkkinat järjestetään Kuntatalolla, Helsingissä keskiviikkona 13.9. klo 9-17 ja torstaina 14.9. klo 9-15. Kotouttamisen osaamiskeskuksen osasto K2 sijaitsee Kuntatalon K-kerroksessa.

Kotouttamisen osaamiskeskuksen Vaikuttavaa kotouttamistoimintaa johdetaan tiedolla! – Uusi Kototietokanta päätöksenteon ja resursoinnin tukena -tietoisku pidetään salissa A3.1. keskiviikkona klo 15.00 ja torstaina klo 10.30.

Tulee tapaamaan myös Maahanmuuttoviraston ja Infopankin asiantuntijoita

Maahanmuuttoviraston ja Infopankin osastot ovat tänä vuonna samassa kerroksessa kotouttamisen osaamiskeskuksen kanssa. Infopankin tietoisku Helsingin asiakaspalvelumalli: miten maahanmuuttajat huomioidaan verkossa ja neuvonnassa? on keskiviikkona salissa A 3.21 klo 14.30-14.50. Maahanmuuttoviraston tietoisku ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmästä pidetään keskiviikkona klo 14.30-14.50 kolmannessa kerroksessa.

Suomen Kuntaliiton ja Kuntalehden vuosittain järjestämä Kuntamarkkinat-tapahtuma on suunnattu kunta-alan ammattilaisille. Kävijöitä tapahtumassa on ollut viime vuosina noin 7 000.

Kotouttamisen osaamiskeskus kuntamarkkinoilla -ohjelma.

Lisätietoja:

kuntamarkkinat.fi
 

Ajankohtaista