Hyppää sisältöön

Ensimmäiset Arvostavat aamukahvit tarjoiltiin tänään – tallenne on katsottavissa kuukauden ajan

27.9.2019 9.30
Uutinen

Keitä pannullinen kahvia ja kokoonnu työyhteisösi kanssa seuraamaan keskustelua osallisuudesta, vuorovaikutuksesta, koetusta turvallisuudesta ja asenteista sekä näihin liittyen mm. kotoutumisesta ja sukupuolten tasa-arvosta. Ensimmäiset Arvostavat aamukahvit teemasta asenteet on katsottavissa vielä kuukauden.

Ensimmäinen aamukahviwebinaari julkaistiin kotouttamisen osaamiskeskuksen YouTube-tilillä perjantaina 27.9. klo 9.00. Webinaari on katsottavissa vielä kuukauden ensiesityksensä jälkeen. Voitte siis valita myös minkä tahansa muun päivän aamukahveille ja webinaarin seuraamiseen sekä sen jälkeen kysymyksiin vastaamiseen.

Webinaarin jälkeen työyhteisöt saavat tuekseen kysymyksiä, joiden avulla on mahdollista keskustella ja pohtia, miten webinaarien teemat näkyvät omassa työyhteisössä. Kysymyksiin vastataan verkossa.

Kaiken Arvostaviin aamukahveihin liittyvän löydät sivulta kotouttaminen.fi/arvostavat-aamukahvit.

Arvostavat aamukahvit – työyhteisöt monimuotoisuuden edistäjinä -webinaarisarjan järjestää Uudenmaan ELY-keskuksen hallinnoima Kotona Suomessa -hanke yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön ja oikeusministeriön kanssa.

Lue lisää:

Arvostavat aamukahvit