Kotoutumisen kokonaiskatsausta käsitellään kahdessa tapahtumassa alkuvuodesta

23.12.2019 12.01
Uutinen

Työ- ja elinkeinoministeriön kotouttamisen osaamiskeskus julkaisee Kotoutumisen kokonaiskatsauksen tammikuussa. Kokonaiskatsauksen julkistamistilaisuuden lisäksi järjestetään helmikuussa seminaari yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa.

Kokonaiskatsaus julkaistaan tammikuussa

Kotoutumisen kokonaiskatsaus julkaistaan osana kotoutumisen seurantajärjestelmää hallituskausittain eli neljän vuoden välein. Tiistaina 21.1.2020 julkaistava Kotoutumisen kokonaiskatsaus 2019 koostuu kahdesta erillisestä julkaisusta: artikkelijulkaisusta sekä infografiikasta koostuvasta indikaattorijulkaisusta. Samalla julkaistaan Kotoutumisen indikaattorit -tietokanta.

Julkistamistilaisuus kestää kaksi tuntia, ja se järjestetään Säätytalolla Helsingissä. Tilaisuuden ilmoittautuminen on avattu. Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään keskiviikkona 15.1.2020.

Helmikuun seminaarissa käsitellään kokonaiskatsausta ja FinMonikia

Tiistaina 11.2.2020 järjestettävässä koko päivän kestävässä seminaarissa on tarjolla tuoretta tutkimustietoa ulkomaalaistaustaisten työllisyydestä, terveydestä, hyvinvoinnista ja osaamisesta. Seminaarissa käsitellään Kotoutumisen kokonaiskatsauksen tutkimusartikkelit. Samalla julkaistaan Ulkomaalaistaustaisten terveys ja hyvinvointi 2018–2019 (FinMonik) -raportti. Tilaisuuden ilmoittautuminen avataan tammikuussa.

Molempia tilaisuuksia voi seurata myös verkossa

Sekä tammikuun julkistamistilaisuutta että helmikuun seminaaria voi seurata verkossa. Linkki julkistamistilaisuuden verkkoseuraamista varten julkaistaan kotouttaminen.fi:ssä uutisen yhteydessä 20.1.2020.

Lisätietoja:

Julkistamistilaisuuden 21.1.2020 kutsu