Hyppää sisältöön

Kotoutumisentukena.fi:n sisältöä voi näyttää nyt myös muissa verkkopalveluissa

5.2.2020 10.32
Uutinen

Kotoutumisentukena.fi-verkkopalvelussa on nyt käytössä avoin rajapinta. Tämä tarkoittaa, että kotoutumisentukena.fi:n toiminta- ja tapahtumailmoituksia voi näyttää niin sanotun leijukkeen avulla myös muissa verkkopalveluissa. Käyttäjä voi itse valita, mitä ilmoituksia näytetään. Leijuke päivittyy, kun kotoutumisentukena.fi:hin tulee uusia ilmoituksia.

Kotoutumisentukena.fi kokoaa matalan kynnyksen kotoutumista tukevaa toimintaa sekä työntekijöille ja vapaaehtoisille suunnattuja tapahtumia ja koulutuksia. Leijukkeella voi näyttää joko toiminta- tai tapahtumailmoituksia. Leijukkeella näkyviä ilmoituksia voi rajata esimerkiksi järjestävän organisaation tai sijainnin perusteella. Toimintailmoituksia voi lisäksi valita näytettäväksi esimerkiksi kielen, teeman ja kohderyhmän mukaan.

Rajapinnan saa käyttöön täyttämällä lomakkeen

Leijukkeen voi tilata omalle sivustolleen kotoutumisentukena.fi-palvelusta löytyvän lomakkeen avulla. Kun käyttäjä klikkaa leijukkeen ilmoitusta, avautuu kotoutumisentukena.fi uuteen ikkunaan ja ilmoituksen kaikki tiedot näytetään siellä. Leijukkeen saa käyttöönsä asentamalla sivustolleen HTML-upotuskoodin. Avoimien rajapintojen avulla kotoutumisentukena.fi:n ilmoitusten tiedot ovat leijukkeiden lisäksi vapaasti esimerkiksi sovelluskäyttäjien hyödynnettävissä.

Leijuketta on pilotoitu yhdessä vertaistoimijat.fi:n kanssa

Kun Suomen Pakolaisapu  uudisti vertaistoimijat.fi-sivuston vuoden 2019 alussa, tehtiin päätös, että sivustolle ei enää kerätä kotoutumista tukevan vertaistoiminnan tietoja. Sen sijaane toiminta näytetään jatkossa kotoutumisentukena.fi:n kautta. Kaikki kotoutumisentukena.fi:n ilmoitettu toiminta, johon on valittu toimintamuodoksi vertaistoiminta, päivittyy nyt automaattisesti vertaistoimijat.fi:ssä olevaan leijukkeeseen.

Lue lisää:

Lue lisää kotoutumisentukena.fi:n rajapinnoista ja leijukkeesta

Tilaa kotoutumisentukena.fi-leijuke

Leijuke vertaistoimijat.fi:ssä