Maahan muuttaneiden ohjaus- ja neuvontapalveluiden avustushaku on avattu

18.5.2020 13.50
Uutinen

Työ- ja elinkeinoministeriö on avannut haettavaksi 4 miljoonaa euroa maahanmuuttajien ohjaus- ja neuvontapalveluihin. Tavoitteena on tehostaa maahan muuttaneiden kotoutumista ja työllistymistä kehittämällä ohjaus- ja neuvontapalveluita sekä niihin liittyvää monialaista yhteistyötä.

Avustuksen avulla on tavoitteena kehittää pääosin maakuntien keskuskaupungeista koostuva valtakunnallisesti kattava ohjaus- ja neuvontapalvelujen verkosto. Ohjaus- ja neuvontapalveluiden verkostolla on tarkoitus vastata myös muiden kuntien tarpeisiin. Avustuksella voidaan tukea sekä ohjaus- ja neuvontapalvelun käynnistämistä että vakiinnuttamista. Haku on avoinna 18.5.–18.6.2020.

Työ- ja elinkeinoministeriö järjestää hakuinfon kesäkuussa

Työ- ja elinkeinoministeriö järjestää avustuksen hausta infon keskiviikkona 3.6. klo 9.30–11.30 verkossa. Hakuinfoon voi ilmoittautua tem.fi:ssä Infossa vastataan hakua koskeviin sisällöllisiin kysymyksiin. Kysymyksiä voi toimittaa sähköpostitse 28.5.2020 saakka osoitteeseen [email protected] ja [email protected] Sähköpostin aihekenttään pyydetään merkitsemään ”Kysymys maahanmuuttajien ohjaus- ja neuvontapalveluhausta VN/11375/2020”.

Lue lisää:

Työ- ja elinkeinoministeriön 18.5.2020 Haettavissa erityisavustusta maahanmuuttajien ohjaus- ja neuvontapalveluihin avustuksesta 

Ilmoittautuminen hakuinfoon, hakuohjeet ja -lomakkeet