Hyppää sisältöön

Talent Boost Cookbook tarjoaa reseptejä kansainvälisiin osaajiin liittyvään työhön

15.4.2019 11.19
Uutinen

Kansainvälisiin osaajiin liittyvän työn hyviä käytäntöjä on koottu Talent Boost Cookbook -käsikirjaan. Cookbookin tarkoitus on toimia käytännönläheisenä oppaana kansainvälisten osaajien houkuttelun ja integroimisen parissa toimiville. Lisäksi opas on suunnattu toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita kansainvälisiin osaajiin liittyvästä työstä Suomessa.

Cookbook tuo esiin hyviä olemassa olevia reseptejä, jotka voivat innostaa ja antaa kokonaiskuvan siitä, millaisia malleja kansainvälisen osaajatyön kentällä Suomessa on kehittymässä. Tarkoituksena on auttaa oppimaan olemassa olevista malleista ja palveluista sekä auttaa toteuttamaan kansainvälisten osaajien houkutteluun, vastaanottamiseen, integroimiseen ja Suomen maineen hallintaan liittyviä palveluita Suomessa. Lisäksi Cookbook sisältää malleja kansainvälisten osaajien ja yritysten kohtaamisiin.

Kansainvälisiin osaajiin liittyvä työ kehittyy ja muuttuu jatkuvasti, minkä vuoksi käsikirja päivitetään säännöllisesti kerran tai kaksi vuodessa uusilla malleilla, aloitteilla ja hankkeilla. 

Talent Boost Cookbook -käsikirjan on koonnut Future Place Leadership työ- ja elinkeinoministeriön toimeksiannosta.

Lisätietoja:

Talent Boost Cookbook (vain englanniksi)

Talent Boost -toimenpideohjelma

Johtava asiantuntija Laura Lindeman, [email protected]

Ajankohtaista