Ennakkotieto: Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkostopäivä järjestetään 15.11.2018

12.7.2018 16.53
Uutinen

Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkostopäivä kokoaa jälleen pakolaisten vastaanoton ja kotouttamisen kuntatoimijoita verkostoitumaan, jakamaan hyviä käytäntöjä ja pohtimaan yhdessä vastaanoton ajankohtaisia kysymyksiä. Työ- ja elinkeinoministeriön Sylvia-hankkeen tilaisuus järjestetään torstaina 15.11.2018 Helsingissä.

Verkostopäivän aiheena on pakolaisten vastaanoton kehittäminen uudistuvassa kunnassa. Mikä muuttuu maakunta- ja sote-uudistusten myötä? Minkälainen rooli kumppanuuksilla tulee olemaan? Miten vastaanotto- ja kotouttamistyössä voidaan hyödyntää paremmin hanketyön tulokset ja vapaaehtoistoiminnan tarjoama tuki kotoutujille?

Ohjelma valmistuu alkusyksystä - osallistu verkostopäivän suunnitteluun!

Verkostopäivän ohjelmaa työstetään parhaillaan, ja se valmistuu alkusyksystä. Vinkkaa meille hyvä puhuja tai aihe, josta erityisesti haluaisit kuulla. Onko työssäsi tullut eteen haaste, johon toivot ratkaisua tai onko kunnassasi kehitetty verkostopäivän teemaan liittyvään haasteeseen toimiva ratkaisu? Kerro meille siitä, ja tule esittelemään hyvä käytäntö muille kuntatoimijoille. 

Voit lähettää toiveita ja ehdotuksia tilaisuuden teeman mukaisiksi sisällöiksi Sylvia-hankkeen sähköpostiin: sylvia@tem.fi. Auta meitä tekemään verkostopäivästä työtäsi tukeva tilaisuus!

Verkostopäivä on maksuton, koko päivän tilaisuus. Tilaisuus on suunnattu kunnissa pakolaisten vastaanoton parissa toimiville. Ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan alkusyksystä.

Lisätietoa:

Sylvia-hanke

Sylvia-hankkeen sähköposti: sylvia@tem.fi

Ajankohtaista