Ilmoittaudu Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkostopäivään

12.10.2018 9.25
Uutinen

Työ- ja elinkeinoministeriön Sylvia-hanke kutsuu jälleen pakolaisten vastaanoton parissa kunnissa toimivia ammattilaisia, järjestöjä ja hankkeita Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkostopäivään torstaina 15.11. Tilaisuuden ilmoittautuminen on nyt avattu. Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan keskustelemaan yhdessä pakolaisten vastaanotosta uudistuvassa kunnassa!

Verkostopäivän aiheina ovat alueuudistus ja uudelleensijoittamisen ajankohtainen tilanne

Tilaisuuden aamupäivässä kuulemme, miten eri kunnissa on valmistauduttu alueuudistukseen pakolaisten vastaanoton osalta.  Valinnaisissa teemakeskusteluissa voi pohtia yhdessä strategisia järjestökumppanuuksia ja vapaaehtoistyön roolia kotouttavassa työssä tai pakolaisten työllistymisen tukemisen mahdollisuuksia. Iltapäivällä keskustelemme pakolaisuuden ajankohtaisista taustatekijöistä sekä uudelleensijoittamisen tilanteesta EU-tasolla, Pohjoismaissa ja meillä Suomessa. 

Ohjelma päivittyy vielä muutamien puheenvuorojen osalta. 

Verkostopäivä järjestetään torstaina 15.11. klo 8.30–16.30 Helsingissä Kulttuuritehdas Korjaamolla osoitteessa Töölönkatu 51 a–b. Tilaisuus on maksuton, ja sisältää lounas- sekä kahvitarjoilun. Päivän päätteeksi voit jäädä vielä verkostoitumaan pienen purtavan äärelle. 

Tervetuloa kysymään, keskustelemaan ja verkostoitumaan muiden pakolaisten vastaanoton toimijoiden kanssa!

Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkostopäivän ohjelma

Ilmoittaudu Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkostopäivään

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 31.10.

Lisätietoja

Saat lisätietoja tilaisuudesta Sylvia-hankehenkilöstöltä sähköpostitse: sylvia@tem.fi
Lisätietoa Sylvia-hankkeesta: kotouttaminen.fi/sylvia