Ilmoittaudu maahanmuuttajien hyvinvointia, terveyttä ja työllistymistä käsittelevään seminaariin

9.5.2018 16.10
Uutinen

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ja kotouttamisen osaamiskeskus järjestävät keskiviikkona 23.5. seminaarin, joka tarjoaa ajankohtaisinta tutkimustietoa maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden hyvinvointiin, terveyteen ja työllistymiseen liittyvistä aiheista. Seminaarissa on mahdollisuus verkostoitua maahanmuuttajien parissa toimivien tahojen kanssa sekä keskustella, kuinka hyvinvoinnin eri osa-alueet vaikuttavat kotoutumiseen. Ilmoittaudu tilaisuuteen 16.5. mennessä.

Seminaarin kohderyhmiä ovat päättäjät, sote-alan asiantuntijat ja ammattilaiset, ELY-keskusten asiantuntijat, kuntien monikulttuurisuuskoordinaattorit, järjestötoimijat sekä muut tutkijat ja kehittäjät ja maahanmuuttajien kanssa työskentelevät ja aiheesta kiinnostuneet henkilöt sekä median edustajat.

Kotoutuminen on terveyttä, hyvinvointia ja työtä  koko Suomessa -seminaari jakautuu kolmeen osaan, joista ensimmäiset kaksi osaa pidetään aamupäivällä ja kolmas iltapäivällä. Olet tervetullut osallistumaan seminaariin koko päiväksi tai vain puoleksi päivää. Teemat ovat:

  • Väestötutkimuksilla ja rekisteritiedolla uutta tietoa kotoutumisesta (aamupäivä)
  • Alueellinen hyvinvointi ja kotoutuminen (aamupäivä)
  • Kulttuurisensitiivinen kohtaaminen kotoutumisen tukena (iltapäivä)

Ilmoittaudu tapahtumaan 16.5.2018 mennessä. Tilaisuutta voi seurata verkossa webcast-lähetyksen kautta. Linkki livelähetykseen lisätään tapahtuman sivulle myöhemmin. Livelähetyksen seuraajien ei tarvitse ilmoittautua. 

Tapahtumassa on käytössä sähköinen keskusteluseinä, jossa voit osallistua chat-keskusteluun, kysyä kysymyksiä päivän aiheista sekä vastata äänestyskysymyksiin. Keskusteluseinää varten tarvitset mukaasi mobiililaitteen tai kannettavan tietokoneen.

Tilaisuuden ohjelma ja lisätiedot

Lisätietoja:

Kaaren Erhola
erikoissuunnittelija
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
sähköposti: etunimi.sukunimi@thl.fi
puh. 029 524 7090

Ajankohtaista