Infopankki perusti verkkopaneelin tukemaan palvelun kehittämistä – Ilmoittaudu jäseneksi

30.10.2017 15.07
Uutinen

Infopankin verkkopaneelin jäsenenä pääsee vaikuttamaan siihen, miten monelle kielelle käännettyä verkkopalvelua kehitetään. Paneeli on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Infopankista. Mukaan toivotaan erikielisiä ja eri-ikäisiä jäseniä Suomesta ja muista maista.

Verkkopaneelia varten Infopankki tarvitsee jäsenen sähköpostiosoitteen, johon lähetetään korkeintaan joka toinen kuukausi lyhyitä verkkokyselyjä, jotka liittyvät Infopankin sisältöön, verkkosivustoon tai viestintään. Kyselyt ovat yleensä englanninkielisiä, joskus myös muilla kielillä. Paneeliin liittyminen ei sido, vaan siitä voi milloin tahansa erota. Vastaajien kesken arvotaan muutaman kerran vuodessa palkintoja.

Infopankki-sivustoa ylläpitää Helsingin kaupunki. Infopankki-toimitus vastaa osioiden Muutto Suomeen, Elämä Suomessa ja Tietoa Suomesta sekä Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten tietojen päivittämisestä. Muiden jäsenkuntien toimitukset vastaavat omien kuntasivujensa ylläpidosta.

Infopankkia rahoittavat yhteistyökunnat ja valtio. Vuosina 2017–2020 valtion rahoittajia ovat työ- ja elinkeinoministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö, ympäristöministeriö, Kela ja verohallinto.

Lisätiedot:

Liity Infopankin verkkopaneelin jäseneksi (uutiskirjeet.hel.fi)

Infopankki – Tietoa palvelusta (infopankki.fi)

Ajankohtaista