Ota käyttöön kotoutumisentukena.fi-verkkopalvelu

3.9.2019 9.11
Uutinen

Syyskuussa käynnistyvä #kotoutumisentukena-kampanja esittelee kotoutumisentukena.fi-verkkopalvelussa mukana olevaa toimijoiden joukkoa ja kannustaa toimijoita yhteistyöhön. Samalla kampanja tuo esiin matalan kynnyksen toiminnan merkityksen kotoutumiselle. Ota palvelu käyttöön ja näytä, että olet #kotoutumisentukena.

Myös vapaa-aikana luodut ihmissuhteet, suomen kielen harjoitteleminen sekä mielekäs ja merkityksellinen tekeminen ovat tärkeitä tekijöitä kotoutumisessa. Näitä tarjoaa erityisesti järjestöjen tarjoama matalan kynnyksen toiminta. Kotoutumisentukena.fi tekee näkyväksi toiminnan moninaisen kokonaisuuden sekä kannustaa kolmannen sektorin toimijoita, viranomaisia ja oppilaitoksia yhteistyöhön.

Tavoitteena 100 uutta toimintailmoitusta

Lokakuun puoliväliin saakka kestävän #kotoutumisentukena-kampanjan tarkoituksena on innostaa toimijat yhteistyöhön ja verkkopalvelun aktiiviseen käyttöön. Kampanjan aikana esitellään eri toimijoita, jotka käyttävät verkkopalvelua sekä heidän näkökulmiaan yhteistyöhön sekä verkkopalvelun tuomiin mahdollisuuksiin. Tavoitteena on saada kotoutumisentukena.fi:hin kampanjan aikana 100 uutta toimintailmoitusta Uudenmaan ja Pirkanmaan alueelta.

Kampanjassa voi olla mukana myös seuraamalla ja käyttämällä sosiaalisessa mediassa kampanjatunnistetta #kotoutumisentukena. Voit esimerkiksi jakaa kuvan itsestäsi tai tiimistäsi sosiaaliseen mediaan.

Kotoutumisentukena.fi on Uudenmaan ELY-keskuksen hallinnoima verkkopalvelu.

Lue lisää:

Uutinen 3.9.2019: Kerro, että olet #kotoutumisentukena!

facebook.com/kotoutumisentukena

twitter.com/kotoutukenafi