Pakolaisten vastaanoton ajankohtaispäivän aiheina ovat kuntiin ohjaaminen ja perheenyhdistäminen

16.8.2019 8.46
Uutinen

Työ- ja elinkeinoministeriö järjestää 17.9.2019 ajankohtaispäivän pakolaisia vastaanottaville kunnille. Tilaisuuden ilmoittautuminen on nyt avattu. Aamupäivällä aiheena on uudelleensijoittamis- ja turvapaikkapolitiikan sekä pakolaisten kuntiin ohjaamisen ajankohtainen tilanne. Iltapäivän koulutusosiossa käsitellään kansainvälistä suojelua saavien perheenyhdistämistä.

Ajankohtaispäivä järjestetään Helsingissä, kongressikeskus Paasitornissa 17.9.2019 klo 8.30–16.15. Tilaisuus on ilmainen ja siihen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Osallistuminen vain aamupäivän ajankohtaisosuuteen klo 8.30–12.00 tai iltapäivän perheenyhdistämiskoulutukseen klo 12.45–16.15 on myös mahdollista.

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua perjantaihin 6.9. mennessä: Ilmoittaudu tilaisuuteen.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisista peruutuksista tulee ilmoittaa. Saat tilaisuudesta lisätietoja ja voit ilmoittaa mahdollisen peruutuksen Sylvia-hankehenkilöstölle osoitteeseen sylvia(at)tem.fi. 

Tilaisuuden järjestää työ- ja elinkeinoministeriön Sylvia-hanke yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön Kotouttaminen-tiimin kanssa. Sylvia-hanketta rahoitetaan Turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahastosta (AMIF).

Lisätietoja

Sylvia-hanke