Talent Boost Summit kutsuu keskustelemaan kansainvälisistä osaajista

12.10.2017 16.17
Uutinen

Työ- ja elinkeinoministeriön Talent Boost -toimenpideohjelma edistää maahanmuutto-, elinkeino- ja innovaatiopolitiikan nivoutumista toisiinsa sekä kansainvälisten osaajien hyödyntämistä yritysten kasvussa ja kansainvälistymisessä. 22.11.2017 järjestettävä Talent Boost Summit kokoaa yritysten, kaupunkien ja yrityspalveluiden edustajat sekä kansainväliset osaajat keskustelemaan ja jakamaan tietoa osaajien houkuttelusta ja hyödyntämisestä Suomessa. Ilmoittautuminen tilaisuuteen päättyy 15.11.2017.

Tilaisuudessa kuullaan muun muassa kansainvälisten osaajien houkuttelusta Tanskassa, osaajia palvelevan ekosysteemin rakentamisesta sekä kansainvälisten osaajien yhteisöistä Suomessa. Lisäksi yritykset jakavat omia kokemuksiaan kansainvälisten osaajien asiantuntemuksen hyödyntämisestä ja osaajien kansainvälisestä houkuttelusta.

Talent Boost Summit toteutetaan yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin COME-hankkeen, Business Tampereen, Turku Science Parkin ja Turun kaupungin kanssa. Lisäksi mukana ovat Onnivators ry ja VTT.

Syksyllä 2016 käynnistetyn Talent Boost -ohjelman toimenpiteillä edistetään kansainvälisten osaajien houkuttelua, osallisuutta ja kiinnittymistä ammatillisiin verkostoihin, innovaatioyhteisöihin ja startup-toimintaan sekä heidän kytkemistään olemassa oleviin kasvua ja kansainvälistymistä tukeviin prosesseihin ja palveluihin. Samalla yritysten kykyä tunnistaa kansainvälisten osaajien osaamisen ja verkostojen lisäarvo pyritään vahvistamaan. Tarkoituksena on, että yritykset löytävät kansainväliset osaajat yrityspalveluiden avulla.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 15.11.2017 mennessä. Tilaisuus on englanninkielinen.

Ohjelma ja ilmoittautuminen.

Lue lisää:

Talent Boost Summit (tem.fi)

Kasvua kansainvälisistä osaajista (tem.fi)

Ajankohtaista