Tapahtuma: omakielinen yhteiskuntaorientaatio osaksi kotoutumispalveluita

29.10.2018 12.21
Uutinen

Miten maahanmuuttajien kotoutumista voidaan edistää omalla äidinkielellä annettavalla yhteiskuntaorientaatiolla? Kotoutuminen onnistuu paremmin, kun kotoutuja ymmärtää hyvin ja saa oikeita tietoja siitä, miten suomalainen yhteiskunta toimii ja minkälaisille arvoille se perustuu. Tule kuulemaan aiheesta marraskuussa Helsingissä järjestettävään tilaisuuteen!

Onnistunut kotoutuminen – omakielinen yhteiskuntaorientaatio osaksi kotoutumispalveluita -tilaisuus järjestetään maanantaina 26.11.2018 klo 8.30-12.15 Helsingissä Paasitornissa (Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki). Tilaisuus taltioidaan suorana, joten sitä voi seurata myös etänä. Verkon kautta tilaisuutta seuraaville lähetetään webcast-linkki sähköpostitse noin kahta päivää ennen tilaisuutta.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti kuntien sekä työ- ja opetushallinnon päättäjille, palveluiden suunnittelusta ja hankinnasta vastaaville henkilöille sekä vapaan sivistystyön toimijoille.

Ilmoittaudu Onnistunut kotoutuminen – omakielinen yhteiskuntaorientaatio osaksi kotoutumispalveluita -tilaisuuteen 8.11.2018 mennessä.

Lisätietoja:

Laura Ruuskanen, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi, puh. 050 3960 257, Kotona Suomessa -hanke, Uudenmaan ELY-keskus