Ilmoita organisaatiosi kumppanuusohjelmaan

Ilmoitamme organisaatiomme/hankkeemme kotoutumisen kumppanuusohjelmaan ja hyväksymme, että organisaation tiedot julkaistaan kartalla, joka kokoaa kumppanuusohjelman toimijat. Samalla hyväksymme kumppanuusohjelman tietosuojaselosteen.

Kun ilmoitat organisaatiosi kumppanuusohjelmaan, kirjaa lomakkeelle katuosoite, ei siis PL tai postiosoite, vaan se osoite, missä toimipiste sijaitsee. Ilmoita osoitteen perässä, jos osoite on samalla yksityishenkilön osoite, niin emme julkaise tietoa kartalla. Huomaa myös tehdä valinnat kohtiin kohderyhmä ja teema.

Lomakkeella jätetyt tiedot päivitetään kerran kuussa kumppanuusohjelman toimijoiden karttaan. Tarkista ennen täyttämistä, onko organisaatiosi jo mukana. Lomake on varattu organisaation ilmoittamista varten. Kumppanuusohjelman uutiskirjeen tilaus avataan myöhemmin yksittäisille henkilöille, joten lomaketta ei tarvitse täyttää vain, jotta saisi uutiskirjeen.

Jos kartan ja sen alla olevan taulukon tiedossa on virheitä, ota yhteys sähköpostitse [email protected]  Älä täytä lomaketta uudelleen. 

Lomake on siirretty uuteen verkkopalveluun

Hienoa, että kumppanuusohjelma kiinnostaa organisaatiotasi. Ilmoittautumislomake on siirretty uuteen verkkopalveluumme kotoutuminen.fi. Siirry täyttämään ilmoittautumislomake.

Kumppanuusohjelman tietosuojaseloste

Kumppanuusohjelman uutiskirjeen tuotanto aloitetaan vuonna 2021. Uutiskirjeen tuotannossa noudatamme työ- ja elinkeinoministeriön uutiskirjeiden tietosuojaselostetta.