Infopankki

Infopankki on monikielinen verkkosivusto, joka kokoaa yhteen tärkeää tietoa Suomeen muuttoa suunnittelevalle tai täällä jo asuvalle. Sivusto palvelee myös viranomaisia monikielisessä tiedotuksessa.

Infopankista käyttäjä löytää luotettavaa, omakielistä tietoa Suomeen muutosta, työstä, opiskelusta, asumisesta, koulutuksesta, terveydestä, perheestä, ongelmatilanteista ja vapaa-ajasta.

Sivustolta on runsaasti ulkoisia linkkejä viranomaisten ja järjestöjen sivuille.

Paikallistieto-valinnan avulla käyttäjä saa oikeaan palstaan linkit häntä kiinnostavan kunnan tietoihin. Kun käyttäjä on kunnan sivuilla, näytetään hänelle linkit aiheen perustietoon.

Palvelun kielet ovat suomi, ruotsi, englanti, venäjä, viro, ranska, somali, espanja, turkki, kiina, persia ja arabia.Nämä kieliversiot ovat keskenään identtisiä.

Infopankin jäsenkunnat ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Turku, Tampere, Oulu, Rovaniemi, Ylivieskan seutu, Raahe, Siikajoki, Pyhäjoki, Kalajoki ja Merijärvi.

Infopankki.fi-verkkopalvelua ylläpitää Helsingin kaupunki. Mukana rahoittajina ovat mm. työ- ja elinkeinoministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö, ympäristöministeriö, Kela, Verohallinto ja jäsenkunnat.

Lisätietoa:

Infopankki.fi-verkkopalvelu