Koulutukset ja tapahtumat

Kotouttamisen osaamiskeskus järjestää koulutustilaisuuksia ja osallistuu erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Koulutukset ja tapahtumat -sivuilla julkaistaan lisätietoja osaamiskeskuksen koulutuksista ja tapahtumista sekä tietoa yhteistyökumppanien ja sidosryhmien tapahtumista. Lisäksi sivujen kautta voi ilmoittautua moniin tapahtumiin. Kotona Suomessa -hankkeen aluekoordinaattorit kokoavat tapahtumakalenteriin myös alueellisia tapahtumia ja koulutuksia.

Osa kotouttamisen osaamiskeskuksen ja Kotona Suomessa -hankkeen tilaisuuksista taltioidaan myöhempää katselua varten. Tapahtumatallenteet ovat katsottavissa kotouttamisen osaamiskeskuksen YouTube-kanavalla. Tallenteet julkaistaan vain esiintyjien luvalla.

Kotouttamisen osaamiskeskus SlideSharessa

Kotouttamisen osaamiskeskus YouTubessa

Tarjoa tapahtumaa julkaistavaksi sivuilla

Voit tarjota kotouttamiseen tai pakolaisten vastaanottoon liittyvää tapahtumaa tai koulutusta julkaistavaksi kotouttaminen.fi:n tapahtumasivuilla. Julkaisusta päättää työ- ja elinkeinoministeriön kotouttamisen osaamiskeskus. Otathan huomioon sivuston kohderyhmän, kotouttamisen ja pakolaisten vastaanoton toimijat, kun tarjoat tapahtumaa julkaistavaksi.

Lähetä vinkki tapahtumasta osoitteeseen: kotouttamisenosaamiskeskus(at)tem.fi.

Tapahtumat ja koronavirus

Koronavirustilanteessa tarkista tapahtuman järjestäjältä, onko tapahtuma peruttu tai järjestetäänkö se verkossa. Kotouttamisen osaamiskeskuksen ja keskeisten yhteistyökumppanien tapahtumien muutokset on merkitty tapahtumakalenteriin. 

Koulutukset ja tapahtumat

The Center of Expertise in Immigrant Integration, together with ETMU (The Society for the Study of Ethnic Relations and International Migration) and the Migration Institute of Finland co-organize a webinar on the Integration Indicators database.

Vanhempana Suomessa -julkistustilaisuus

Aika: 5.3.2021 klo 13-15

Paikka: Verkossa

THL:n Barnahus-hankkeen, Itlan ja Helsingin kaupungin yhteinen tilaisuus: Vanhempana Suomessa - Ulkomaalaistaustaisille suunnatun psykoedukatiivisen pilottiryhmän käsikirjan julkaiseminen ja pilotin esittely.

Lisätietoja:

THL:n tapahtumakalenteri

Yhteistyömessut

Aika: 10.3.2021 klo 13.30–16.00

Paikka: verkossa

Monihelin yhteistyömessut tarjoavat mahdollisuuden monikulttuurisille järjestöille, maahanmuuttaneiden parissa toimiville järjestöille, viranomaisille ja muille kiinnostuneille mahdollisuuden esitellä toimintaansa ja verkostoitua. Tapahtumassa on myös virtuaalinen näyttelyseinä.

Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös englanninkielellä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Monihelin verkkosivut