Koulutukset ja tapahtumat

Kotouttamisen osaamiskeskus järjestää koulutustilaisuuksia ja osallistuu erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Koulutukset ja tapahtumat -sivuilla julkaistaan lisätietoja osaamiskeskuksen koulutuksista ja tapahtumista sekä tietoa yhteistyökumppanien ja sidosryhmien tapahtumista. Lisäksi sivujen kautta voi ilmoittautua moniin tapahtumiin. Kotona Suomessa -hankkeen aluekoordinaattorit kokoavat tapahtumakalenteriin myös alueellisia tapahtumia ja koulutuksia.

Osa kotouttamisen osaamiskeskuksen ja Kotona Suomessa -hankkeen tilaisuuksista taltioidaan myöhempää katselua varten. Tapahtumatallenteet ovat katsottavissa kotouttamisen osaamiskeskuksen YouTube-kanavalla. Tallenteet julkaistaan vain esiintyjien luvalla.

Kotouttamisen osaamiskeskus SlideSharessa

Kotouttamisen osaamiskeskus YouTubessa

Tarjoa tapahtumaa julkaistavaksi sivuilla

Voit tarjota kotouttamiseen tai pakolaisten vastaanottoon liittyvää tapahtumaa tai koulutusta julkaistavaksi kotouttaminen.fi:n tapahtumasivuilla. Julkaisusta päättää työ- ja elinkeinoministeriön kotouttamisen osaamiskeskus. Otathan huomioon sivuston kohderyhmän, kotouttamisen ja pakolaisten vastaanoton toimijat, kun tarjoat tapahtumaa julkaistavaksi.

Lähetä vinkki tapahtumasta osoitteeseen: kotouttamisenosaamiskeskus(at)tem.fi.

Tapahtumat ja koronavirus

Koronavirustilanteessa tarkista tapahtuman järjestäjältä, onko tapahtuma peruttu tai järjestetäänkö se verkossa. Kotouttamisen osaamiskeskuksen ja keskeisten yhteistyökumppanien tapahtumien muutokset on merkitty tapahtumakalenteriin. 

Koulutukset ja tapahtumat

Advancing Migration Cooperation betwen EU MS and partner countries

Time: 27th October 2020 at 11:00-12:00

Place: Online

 

In this webinar the main subject is the MIEUX+ Initiative's new phase.

MIEUX+ offers EU MS public institutions' migration experts a platform to exchange knowledge with their peers. The MIgration EU eXpertise (MIEUX+) Initiative supports regional, national, and local authorities from Africa, Asia, EU Neighbourhood, Latin America and Caribbean in improving their migration governance and management.

 

More information:

Registration

MIEUX+ website

Koulutusiltapäivä edustajille - oleskeluluvat, perheenyhdistäminen sekä ihmiskauppa alaikäisiin liittyvänä ilmiönä

Osaava edustaja -hankkeen (AMIF) järjestämä koulutusiltapäivä edustajille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Aiheita käsitellään erityisesti ilman huoltajaa maassa olevien lasten ja heidän edustajiensta näkökulmasta. Tilaisuus järjestetään verkossa ja tilaisuudessa on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Koulutusiltapäiviä edustajille myös 29.10. ja 4.11.

Sisältö (muutokset mahdollisia)

Oleskeluluvat ja perheenyhdistäminen (Maahanmuuttoviraston ja Pakolaisneuvonnan puheenvuorot)
Ihmiskauppa alaikäisiin liittyvänä ilmiönä
Keskustelua aiheisiin liittyen

Aiheisiin liittyviä kysymyksiä voi lähettää etukäteen [email protected]

Ilmoittautumiset linkin kautta (voit ilmoittautua samalla kaikkiin kolmeen iltapäivään)

https://webropol.com/s/ilmoittautuminenkoulutukseen