Koulutukset ja tapahtumat

Kotouttamisen osaamiskeskus järjestää koulutustilaisuuksia ja osallistuu erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Koulutukset ja tapahtumat -sivuilla julkaistaan lisätietoja osaamiskeskuksen koulutuksista ja tapahtumista sekä tietoa yhteistyökumppanien ja sidosryhmien tapahtumista. Lisäksi sivujen kautta voi ilmoittautua moniin tapahtumiin. Kotona Suomessa -hankkeen aluekoordinaattorit kokoavat tapahtumakalenteriin myös alueellisia tapahtumia ja koulutuksia.

Osa kotouttamisen osaamiskeskuksen ja Kotona Suomessa -hankkeen tilaisuuksista taltioidaan myöhempää katselua varten. Tapahtumatallenteet ovat katsottavissa kotouttamisen osaamiskeskuksen YouTube-kanavalla. Tallenteet julkaistaan vain esiintyjien luvalla.

Kotouttamisen osaamiskeskus SlideSharessa

Kotouttamisen osaamiskeskus YouTubessa

Tarjoa tapahtumaa julkaistavaksi sivuilla

Voit tarjota kotouttamiseen tai pakolaisten vastaanottoon liittyvää tapahtumaa tai koulutusta julkaistavaksi kotouttaminen.fi:n tapahtumasivuilla. Julkaisusta päättää työ- ja elinkeinoministeriön kotouttamisen osaamiskeskus. Otathan huomioon sivuston kohderyhmän, kotouttamisen ja pakolaisten vastaanoton toimijat, kun tarjoat tapahtumaa julkaistavaksi.

Lähetä vinkki tapahtumasta osoitteeseen: kotouttamisenosaamiskeskus(at)tem.fi.

Tapahtumat ja koronavirus

Koronavirustilanteessa tarkista tapahtuman järjestäjältä, onko tapahtuma peruttu tai järjestetäänkö se verkossa. Kotouttamisen osaamiskeskuksen ja keskeisten yhteistyökumppanien tapahtumien muutokset on merkitty tapahtumakalenteriin. 

Koulutukset ja tapahtumat

"Minulla on nimi, historia ja tulevaisuus" - Pakolaistaustaisten ohjaus -hankkeen loppuseminaari

Seminaarissa esitellään ajankohtaista tutkimustietoa mm. kotoutumispoliittisten toimenpiteiden vaikutuksesta pakolaistaustaisten kokemuksiin kotoutumisesta, myötätunnon merkityksestä kulttuurisesti moninaisessa toimintaympäristössä sekä keskustellaan rakenteellisen rasismin vaikutuksista maahan muuttaneiden kotoutumiseen ja koko elämiin.

Päivän aikana esitellään laajasti hankeen tuloksia ja ohjelmassa myös hankkeen loppuraportin julkaiseminen.
Tiedossa lisäksi musiikkia, taidetta ja paljon muuta.

Seminaari toteutetaan online-tapahtumana.

Ilmoittautuminen ja seminaarin ohjelma

Ilmoittautumiset 23.9.2020 mennessä