Koulutukset ja tapahtumat

Kotouttamisen osaamiskeskus järjestää koulutustilaisuuksia ja osallistuu erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Koulutukset ja tapahtumat -sivuilla julkaistaan lisätietoja osaamiskeskuksen koulutuksista ja tapahtumista sekä tietoa yhteistyökumppanien ja sidosryhmien tapahtumista. Lisäksi sivujen kautta voi ilmoittautua moniin tapahtumiin. Kotona Suomessa -hankkeen aluekoordinaattorit kokoavat tapahtumakalenteriin myös alueellisia tapahtumia ja koulutuksia.

Osa kotouttamisen osaamiskeskuksen ja Kotona Suomessa -hankkeen tilaisuuksista taltioidaan myöhempää katselua varten. Tapahtumatallenteet ovat katsottavissa kotouttamisen osaamiskeskuksen YouTube-kanavalla. Tallenteet julkaistaan vain esiintyjien luvalla.

Kotouttamisen osaamiskeskus SlideSharessa

Kotouttamisen osaamiskeskus YouTubessa

Tarjoa tapahtumaa julkaistavaksi sivuilla

Voit tarjota kotouttamiseen tai pakolaisten vastaanottoon liittyvää tapahtumaa tai koulutusta julkaistavaksi kotouttaminen.fi:n tapahtumasivuilla. Julkaisusta päättää työ- ja elinkeinoministeriön kotouttamisen osaamiskeskus. Otathan huomioon sivuston kohderyhmän, kotouttamisen ja pakolaisten vastaanoton toimijat, kun tarjoat tapahtumaa julkaistavaksi.

Lähetä vinkki tapahtumasta osoitteeseen: kotouttamisenosaamiskeskus(at)tem.fi.

Koulutukset ja tapahtumat

Työ paras kotouttaja? -seminaari

Aika: 15.8.2019 klo 8:30–11:45

Paikka: Tampere, Monitoimitalo 13 (Satakunnankatu 13)

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille

KIITO – kiinni työhön ja osaamisen -hankkeessa on pilotoitu vuosina 2017–2019, millä toimenpiteillä, tukitoimilla ja ohjauksella työssä kotoutuminen on mahdollista. Olemme kartoittaneet 107 maahanmuuttajan ammatillista osaamista 15 toimialalla. Heistä  22 siirtyi kartoituksen jälkeen kotouttavaan valmennukseen työpajoilla ja 50 oli kotoutumassa työpaikalla. Työsopimuksen on KIITO-polulla allekirjoittanut 20 maahanmuuttajaa. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan pilotoinnin aikaisista kokemuksista ja tuloksista!

Seminaarin Työ paras kotouttaja? 15.8.2019 ohjelma

Ilmoittaudu Työ paras kotouttaja? -seminaariin viimeistään 8.8.2019