Osaamiskeskus sosiaalisessa mediassa

Kotouttamisen osaamiskeskuksen sosiaalisen median tilit ovat Twitterissä, Instagramissa, YouTubessa ja SlideSharessa.

Twitteristä saat ajantasaisimman tiedon

Osaamiskeskuksen löydät Twitteristä tunnuksella @KOTOoske.

Twitterissä julkaisemme aiheeseen liittyvää tietoa sekä twiittaamme kiinnostavista yhteistyökumppaneiden tapahtumista ja uutisista ja alan ajankohtaisista ilmiöistä. Twitterin kautta saat myös nopeasti tiedon tulevista koulutuksista ja niihin ilmoittautumisista. Twiittaamme pääosin virka-aikana.

Instagramissa jaamme tunnelmia koulutuksista ja uudet julkaisut

Osaamiskeskuksen löydät Instagramista tunnuksella koto_osaamiskeskus.
Instagramiin kokoamme tunnelmia osaamiskeskuksen ja sen läheisimpien yhteistyökumppanien koulutuksista ja tapahtumista. Instagramin kautta saat myös tietoa uusimmista julkaisuista sekä osaamiskeskuksen arkityöstä.

YouTubessa esitämme koulutus- ja esittelyvideoita

Kotouttamisen osaamiskeskuksella on myös oma YouTube-kanava, jonne on koottu osaamiskeskuksen ja sen yhteistyökumppanien tuottamia videoita. Kotouttamisen osaamiskeskuksen YouTube-kanavalla voidaan julkaista myös hankkeissa tuotettua kotouttamisen ja pakolaisten vastaanoton ammattilaisille suunnattua koulutus- ja esittelymateriaalia.

SlideShareen kokoamme koulutusmateriaalit ja esitykset

Kokoamme kaikki osaamiskeskuksen koulutusmateriaalit ja diaesitykset SlideShare-palveluun, mikäli esityksillä on julkaisulupa. Osa SlideSharen esityksistä julkaistaan vaan tapahtumauutisoinnin yhteydessä eli tarvitset suoran linkin sisältöihin.

Keskustelun periaatteet

Osaamiskeskuksen sosiaalisen median tilit on perustettu avointa tiedonjakoa ja ammattilaisviestintää varten. Kuten kotouttaminen.fi:ssä myös sosiaalisessa mediassa viestintä perustuu tietoon ja faktoihin. Noudatamme sosiaalisessa mediassa työ- ja elinkeinoministeriön sosiaalisen median periaatteita. Osaamiskeskuksen some-tilejä ylläpitää kotouttaminen.fi-sivuston verkkopäätoimittaja ja sisällöntuottajat.

Osaamiskeskus ei ota some-tileillään kantaa poliittisiin kysymyksiin, eikä osallistu pitkäkestoisiin keskusteluihin tai väittelyihin. Osaamiskeskuksen toimintaa koskeviin kysymyksiin pyrimme vastaamaan lyhyesti. Tarvittaessa ohjaamme kysymykset toisaalle. Emme vastaa yksittäisten henkilöiden tilanteisiin liittyviin kysymyksiin.

Lue lisää:

Kotouttamisen osaamiskeskus Twitterissä
Kotouttamisen osaamiskeskus Instagramissa
Kotouttamisen osaamiskeskus YouTubessa
Kotouttamisen osaamiskeskus SlideSharessa