Webinaari: Koronakriisin vaikutukset maahanmuuttoon ja kotoutumiseen

Maanantai 21.9.2020 klo 9.00 –  11.30

Työ- ja elinkeinoministeriö

Koronakriisin vaikutukset maahanmuuttoon ja kotoutumiseen -webinaarissa kuullaan neljä tutkija- ja asiantuntijapuheenvuoroa siitä, miten COVID-19 on vaikuttanut ja miten sen voidaan odottaa vaikuttavan maahanmuuttajiin, maahan muuttaneisiin ja kotoutumiseen Suomessa. Koronan mahdollisia vaikutuksia tarkastellaan terveyden ja hyvinvoinnin, kansainvälisten muuttoliikkeiden, työllisyyden sekä palvelujärjestelmän näkökulmista.

Aika: Maanantaina 21.9.2020 klo 9.00–11.30

Paikka: Verkossa. Linkki lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa.


Tervetuloa työ- ja elinkeinoministeriön kotouttamisen osaamiskeskuksen tutkimuswebinaariin maanantaina 21.9.2020 klo 9.00–11.30. Tapahtuma toteutetaan Microsoft Teams -yhteyden kautta. Linkki toimitetaan osallistujille ennen tapahtumaa.

Koronaviruspandemian terveydelliset, taloudelliset ja yhteiskunnalliset vaikutukset ovat valtavat. Vaikutukset eivät kuitenkaan jakaudu tasaisesti väestön keskuudessa. Tutkimustulokset eri maista ovat osoittaneet, että monilla maahanmuuttajaryhmillä altistumisriski koronavirukselle on keskivertoa suurempi muun muassa sosioekonomisista tekijöistä kuten ammattirakenteesta ja asumismuodosta johtuen.

Tutkimuswebinaari on avoin kaikille. Kutsua voi vapaasti välittää eteenpäin. Tilaisuuden järjestää työ- ja elinkeinoministeriön kotouttamisen osaamiskeskus.

Webinaarin Koronakriisin vaikutukset maahanmuuttoon ja kotoutumiseen ohjelma ja ilmoittautuminen

Webinaari on täynnä. Peruutuspaikkoja voi kysyä sähköpostitse kotouttamisenosaamiskeskus(at)tem.fi.

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, kansalaiset, valtionhallinto, yritykset, järjestöt ja yhteisöt