Maahanmuuttajien koulutus- ja työllistymispolut -hankkeen loppuraportin julkistustilaisuus

Maanantai 10.5.2021 klo 14.00 –  15.45

Maahanmuuttajien koulutus- ja työllistymispolut (MAKO) -tutkimushankkeessa selvitettiin, millaisia ovat tyypilliset maahanmuuttajien koulutus- ja työllistymispolut ja tuotettiin tietoa, jonka pohjalta polkuja voidaan kehittää. Hankkeen tulokset julkaistaan maanantaina 10. toukokuuta. Olet tervetullut kuulemaan työn päähavainnoista raportin julkistustilaisuuteen kello 14 alkaen.

Aika: 10.5. klo 14-15.45

Paikka: verkossa

Tule kuulemaan Maahamuuttajien koulutus- ja työllistymispolut (MAKO) -tutkimushankkeen tuloksia. Tilaisuudessa esitellään hankkeen loppuraporttia ja kuullaan ministeriöiden kommenttipuheenvuoroja. Tilaisuudessa on aikaa myös yleisökysymyksille ja kommenteille. 

Tilaisuus järjestetään osana valtioneuvoston tutkimus ja selvitystoiminnan rahoittamaa hanketta “Maahanmuuttajien koulutus- ja työllistymispolut (MAKO)” jossa kerätään tietoa siitä, kuinka Suomeen muuttaneiden ulkomaalaisten  koulutus- ja työllistymispolkuja pystyttäisiin kehittämään niin, että heidän työllistymisasteensa nousee ja yhteiskunnallinen osallisuutensa paranee. Hanketta toteuttavat Kuntoutussäätiö, Demos Helsinki, Helsingin yliopisto, Oxford Research sekä Siirtolaisuusinstituutti. 

Ilmoittauduthan tapahtumaan 7.5. mennessä. Videolinkki ja osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille 10.5. aamulla. 

Ilmoittaudu tapahtumaan 7.5. mennessä. 

Maahanmuuttajien koulutus- ja työllistymispolut -hanke. 

Lisätietoja tilaisuudesta ja hankkeesta antavat: 
Leena Alanko, Demos Helsinki: [email protected] 
Hankkeen vastuututkija Riikka Shemeikka, Kuntoutussäätiö: [email protected]

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, media, kansalaiset, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt